You are here

Isporuka

 

Po prijemu narudžbenice prvo proveravamo dostupnost artikla. U slučaju da je potrebno duže vreme za nabavku artikla, može se produžiti rok za isporuku,i u slučaju promene cena, obavestićemo Vas na telefon ili putem e-maila. 

Kada potvrdite svoju narudžbenicu, ona se ne može više otkazati.

ROK ISPORUKE JE 5 DO 7 RADNA DANA. Raspoloživost artikla proveravamo tek po porudžbini. Pojedini artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Isporuka se vrši na adresu koju ostavite kao podatak prilikom popunjavanja formulara za predračun. Adresu potvrđujete prilikom telefonskog poziva ili e-maila vezanog za potvrdu porudžbine. To je prilika da se navedu pojedinosti vezane za isporuku (odlaganje isporuke, odgovarajući dan, promena adrese...). Kada kurirska služba preuzme Vaš paket rok za dostavu je 1 - 2 dana,subotom i nedeljom se ne šalju paketi. Paketi koji su poslati u petak se isporučuju se u ponedeljak.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom vrši se na teritoriji R. Srbije bez Kosova.

Za iznose preko 15.000 dinara dostava je besplatna i donosi je naša služba samo ako je na teritoriji grada Novog Sada . Za ostale delove Srbije bez Kosova, naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji isključivo zavise od težine paketa i dostavljaju se kurirskom službom. Njih obračunava kurirska služba prema važećem ceovniku,koji je istaknut na sajtu. 

 

 

Za otkupne pošiljke, od primaoca, se naplaćuje poštarina za prenos otkupnog iznosa koji se uplaćuje u korist pošiljaoca pošiljke. Poštarina se obračunava po sledećem cenovniku : ako je iznos Vaše narudžbenice do 10.000 dinara trošak provizije iznosi 120 dinara sa PDV-om, a ako je iznos Vaše narudžbenice preko 10.000 dinara tada je trošak provizije 1,2%, takođe se obračunava u otkupni iznos i trošak povratnog dokumenta (dokaz da je paket preuzet od strane primaoca-kupca) u iznosu od 97,20 din sa PDV-om.

Isporuka radnim danom vrši se od 9h - 17h.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Napomena : Kurirska služba isporučuje robu do adrese, ne unosi u stambeni prostor.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da na licu mesta sa kurirskom službom sačinite zapisnik. 

Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte našu prodavnicu kako bi vam poslali zamenu.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. 

Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.