You are here

Loyalty kartica - Brico S

Postanite član Loyalty programa i uštedite!

 

Kakve pogodnosti dobijam Brico S Loyalty karticom?

Brico S Loyalty kartica je namenjena našim vernim kupcima, kojima omogućavamo posebne pogodnosti putem skupljanja bodova u našem prodajnom centru.Svaka kupovina jednaka ili veća od 25 RSD donosi bodove, koji se sabiraju na Vašoj kartici.

Sabiranje bodova i korišćenje kartice:

Prilikom plaćanja artikala predajete na kasi Vašu Loyaltykarticu na koju će naš program dodati određeni brojbodova. Bodovi će se dodeljivati po principu 25dinara = 1 bod.

Ukoliko stignete do prvog praga, možete odlučiti da li želite da Vaš račun bude umanjen sa odredjenim popustom prilikom bilo koje sledeće kupovine (izmedju dva praga )ili želite nastaviti sa sakupljanjem  bodova dok ne stignete do drugog ili trećeg praga:

Ukoliko stignete do nekog praga, umanjenje računa možete tražiti na kasiodmah pri sledećoj kupovini, čiji iznos mora biti veći od iznosa popusta.

Nakon iskorišćavanja popusta broj sakupljenih bodova se vraća na nulu i period skupljanja novih počinje pri sledećoj kupovini.

Period skupljanja bodova je vremenski ograničen na 6 meseci, traje od 1. januara do 30. juna i od 1. jula do 31. decembra svake godine. Neiskorišćeni bodovi će biti izgubljeni na kraju svakog perioda.

Sakupljene bodove nije moguće unovčiti.

Loyalty kartice i ostale kartice/ vaučeri za popust se ne mogu koristiti istovremeno.

Bodovi se mogu dobiti isključivo prilikom plaćanja gotovi­nom ili sa platnim karticama.

 

Proveravanje stanja

Stanje bodova možete proveriti na info pultu u prodavnici u Novom Sadu, Bul.vojvode Stepe 40.

 

Kako možete postati član našeg Loyalty programa?

Svakinaš punoletni kupac posle predatog, popunjenog formulara postaje naš član Loyalty programa i dobija karticu na info pultu Brico S prodajnog centra.

Lični podaci koje nam dostavljate putem popunjenog formulara koristiće se u svrhu slanja informacija o novim proizvodima i promotivnim ponudama  Brico S prodajnog centra. Potpisivanjem formulara, pristupate  Brico S Loyalty programu i saglasni ste da ćete primati informacije putem e-maila i sms-a.

Za sve informacije o Loyalty kartici i za prijavu izgubljenih kartica možete poslati e-mail na: kartica@bricos.co.rs

Brico S ne preuzima odgovornost za iskorišćene bodove na izgubljenim ili ukradenim karticama.

Brico S zadržava pravo na izmene uslova Loyalty programabez izričitog pismenog obaveštenja.